Det høres ut som de har det gøy mens de lærer. Når de ansatte forteller at de har norskkurs på fredager,  virker det som våre kunder ser på det med positive øyne. Læreren er veldig engasjert, og virker inspirerende. «Elevene» er også fornøyde med henne! Virker som opplegget hun har fungerer bra.
Mette Karlsen

HMS/Økonomi, Bomekan AS

I have to say it has been a real pleasure working with you for the last year! Your trainers always receive excellent feedback and your responses are always fast, accurate and friendly.

Kevin Emsley

Language Network Specialist, Cartus Intercultural & Language Solutions

Vi er fornøyde med norskkurset, læreren og kursopplegget. De ansatte bruker mer norsk på jobben, i arbeidet og sosialt. Alt fungerer bra, så håper det gir skikkelige resultater nå etter et par måneder til 😊
Trond Svellet

Daglig leder, Gutta på Haugen

Deltakerne er veldig fornøyde! De synes det var veldig vanskelig de to første gangene, og noen var nær ved å gi opp! Men gang nr. tre synes alle det løsnet, og nå er de superhappy!
Hanne Medhus Berget

Kvalitetssjef, Odd Langdalen Frukt & Grønt Engros AS

Vi er absolutt fornøyd med norskkurset. De ansatte blir stadig flinkere og tør å snakke mer på jobb og sosialt. Flere har fått mer ansvar på jobben. De har blant annet begynt å skrive mailer og ta telefoner. Våre kunder og leverandører opplever nå at de har flere de kan ta kontakt med hos oss enn tidligere, noe som løfter oss som bedrift og virker avlastende for oss i ledelsen. Læreren vi har er veldig flink til å motivere og vise interesse for kursdeltakerne. Dessverre er det noen som har falt av lasset, men det har ikke noe med læreren å gjøre. Oppfølgingen og samarbeidet med Norskkurs på jobben har også vært meget bra.
Birgit Bonden Hørthe

Økonomi, salg og produktutvikling, Bonden Grønthandel AS

Fornøyde kursdeltakere

Antonio (28) frisør hos Salong Saxofon i Halden har veldig god nytte av å snakke norsk både på jobben og med vennene sine. Nå kan han svare på telefonen i salongen.

Robertas (27) el-bilmekaniker

Hvordan bruker du det du lærer på norskkurset på jobben og i dagliglivet?

Jeg bruker mye ordene som jeg lærte på norskkurset på jobben med mine kolleger i lunsj og generelt på jobb.

Synes du det er lettere å leve i Norge når du kan norsk?

Selvfølgelig!!!

Wojciech (45) el-bilmekaniker

Hvordan liker du å gå på norskkurs?Lærer er veldig flink. Vi lærer mye fra ham. Jeg tror jeg har gjort store fremskritt med norsk språk.

Har du fått noen nye arbeidsoppgaver?

Det er ingen nye oppgaver, men jeg føler og tror det er bedre å snakke med andre på norsk.

Er det lettere å leve i Norge når du snakker norsk?

Jeg kan lese aviser, se på TV og snakke med kollegene. Det er lettere å handle, gå til lege å ha nye norsk venner.

Andrew (32) el-bilmekaniker

Hvordan liker du å gå på norskkurs?

Jeg liker at vi snakker om arbeidsliv. Det er lettere å leve i Norge fordi jeg forstår alle og svarer på norsk. Norskkurset hjelper meg med alt.

Marta (25) frisør som elsker å gå på norskkurs forteller: 

Jeg kan snakke med barn og gamle kunder som ikke snakker engelsk. Jeg har ikke fått noen nye arbeidsoppgaver, men jeg gjør de gamle bedre.

Synes du det er lettere å leve i Norge når du kan norsk?

Selvfølgelig! Jeg forstår alt bedre. For eksempel bedre kommunikasjon med mine kolleger og sjef.

 

Webdesign levert av Zondo Norge AS